Fabregas otkrio protiv kojih igrača nije volio igrati: "Pratio bi me i u WC..."

Zna se ko je na prvom mjestu

Fabregas otkrio protiv kojih igrača nije volio igrati: "Pratio bi me i u WC..."

Endin Čaušević

Španski fudbaler Cesc Fabregas iznenadio je danas svoje fanove na Twitteru.

Fabregas se oglasio i poručio da ima vremena malo da se posveti društvenim mrežama i odgovara na pitanja koja dobije. Naravno, fanovi su imali mnogo toga da ga pitaju, a Cesc se potrudio da odgovori na svako pitanje.

No, ono što se našlo u centru pažnje jeste pitanje jednog od fanova kojeg je zanimalo protiv kojeg igrača je Faberegasu bilo najteže igrati zbog nekog razloga.

Iako su mnogi očekivali da će Fabregas izbjeći ovo pitanje on ih je iznenadio i poprilično detaljno se potrudio da odgovori.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Na prvom mjestu vjerovatno je Steven Gerrard. Drugi je Fabrice Muamba dok je bio u Boltonu. On me čuvao 95 minuta i pratio mi me u WC da je trebalo. Ipak, svaki meč protiv njega sam uspio zabiti gol", poručio je veznjak Monaca.

Top Komentari

eye of the tiger
Prije bi rekao da mu je najdrazi nego najtezi igrac protiv kojeg je igrao, obzirom da nije imao problema da da gol kad je igrao protiv njega.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi