Fabregas tek napustio Chelsea i odmah počeo komentarisati Arsenalove objave na Twitteru

Navijačima Topnika se to ne sviđa

Fabregas tek napustio Chelsea i odmah počeo komentarisati Arsenalove objave na Twitteru

Endin Čaušević

Španski fudbaler Cesc Fabregas nedavno je potpisao za Monaco nakon što je odlučio napustiti Chelsea.

Fabregas je u Chelsea stigao iz Barcelone na ljeto 2014. godine, ali je odlučio da napusti Stamford Bridge jer nije bio zadovoljan minutažom. Španac je odlučio da karijeru nastavi u Monacu koji muku muči u domaćem prvenstvu, te će sigurno biti pred njima težak zadatak da izbore opstanak.

No, nakon prelaska u Monaco ovaj veznjak je postao nešto aktivniji na društvenim mrežama. To se posebno odnosi na objave njegovog bivšeg kluba Arsenala. Fabregas je u Arsenalu izgradio svoje ime, ali je kod navijača postao nepoželjna osoba istog trenutka kada je potpisao za Chelsea.

No, odmah nakon odlaska iz ovog tima aktivirao se na objavama Arsenala na Twitteru što se nije svidjelo navijačima ovog kluba. Oni negoduju što je Fabregasu bilo potrebno da ode iz Chelseaja kako bi se sjetio kluba koji mu je sve dao u karijeri.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Fabregas je komentarisao jučer objavu Topnika na pitanje kojeg kapitena više vole, a u konkurenciji su bili Adams, Vieira, Henry i Mertesacker. Cesc je napisao "nisam siguran", a svi komentari su na kraju bili na njegov račun.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi