Facebook bruji, ali Alen tvrdi: Ništa nisam odlučio!

Mladi Dinamov veznjak za SportSport.ba

Facebook bruji, ali Alen tvrdi: Ništa nisam odlučio!

Edmir Škorić

Mladi hrvatski reprezentativac i potencijalni bh. reprezentativac Alen Halilović još jednom je za SportSport.ba potvrdio da nije ništa odlučio kada je u pitanju odabir države za koju će nastupati u budućnosti.

 

Naime, po internetu je počela kružiti fotografija na kojoj je Alen ispred bh. zastave i na kojoj piše "Ovo je moja zastava. Ja pripadam tu!!". Radi se, dakako, o fotošopu, a neki mediji su išli tako daleko da su objavili kako je Halilović pristao igrati za BiH.

 

Njihovi "izvori" su nepoznate osobe s društvenih mreža. Zatražili smo od Halilovića komentar, a on nam je krakto rekao.

 

"Igrat ću za BiH? Ma, nisam ništa odlučio! Još sam mlad da odlučujem o takvim stvarima", kazao je Halilović za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

 

Naravno, svima nam je velika želja da ovog nogometaša zagrebačkog Dinama gledamo uz Miralema Pjanića, Edina Džeku, Vedada Ibiševića... Alen je, ipak, jasno dao do znanja da je rano govoriti o takvim stvarima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.