Fačić: Najteži period u životu sada je iza mene

Vratio se nogometu

Fačić: Najteži period u životu sada je iza mene

E. Škorić

Nakon dužeg izbivanja s terena, Eldin Fačić vraća se nogometnim terenima.

Fačić, rođen u Gradačcu, godinama je bio u Zvijezdi, prešao je u Radnik, a onda ga je iznenada "pokosio" virus. Uslijedio je jako težak period za mladog veznjaka, morao je da napusti tim iz Bijeljine, no nakon mukotrpne borbe opet je u pogonu i ponovo će raditi ono što najviše voli.

"Dragi prijatelji, nakon šest i po mjeseci najtežeg perioda u mom životu, istina je došla na vidjelo. Želio bih da se zahvalim stvoritelju, zaista je najveći! Hvala svima koji su mi pomogli. Dozvoljen mi je povratak u život koji najviše volim, život koji živim na zelenoj podlozi s loptom. Sretan sam što ću opet imati priliku da zaigram", kazao je Fačić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Kako nam je kazao, ima nekoliko ponuda, ali još uvijek nije donio konačnu odluku o nastavku karijere. Sada je i najmanje bitno gdje će igrati, najvažnije da ponovo ima priliku da juriša prema svojim snovima, mada je, kaže, dobar dio njih već ostvareno samom ljekarskom dozvolom da opet može šutati loptu.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi