Fadil Hodžić novi trener Rudara

Vraća se u kakanjski klub

Fadil Hodžić novi trener Rudara

E. Čaušević

Kakanjski Rudar prije nekoliko dana potvrdio je da Boris Pavić više neće voditi ekipu federalnog prvoligaša.

Na sjednici Upravnog odbora Rudara odlučeno je da se prekine saradnja sa 44-godišnjim stručnjakom jer u Kaknju nisu bili zadovoljni rezultatima ove ekipe u prvom dijelu sezone.

Na njegovo mjesto stigao je Fadil Hodžić koji je prije dvije godine bio trener Rudara. Hodžić je u svojoj karijeri većinom vodio drugoligaše, a bio je na klupi Ilijaša, Ozrena i SAŠK Napretka.

U svojoj igračkoj karijeri Hodžić je nosio dres Rudara s dosta uspjeha i bio je dio zlatne generacije iz sezone 1999/2000. Hodžiću će biti zadatak da Rudar približi samom vrhu tabele.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi