Fajić zabrinuo navijače Veleža: Ponuda imam, možda i odem...

Da li će ostati u Mostaru?

Fajić zabrinuo navijače Veleža: Ponuda imam, možda i odem...

S. Mlaćo

Velež je danas proslavio titulu prvaka. Rođeni se nakon tri sezone vraćaju u elitni rang bh. nogometa.

Jedan od najzaslužnijih za ovaj uspjeh svakako je prvi strijelac lige Nusmir Fajić. Fajić je i danas postigao hat-trick te tako sezonu okončao na najbolji mogući način.

"Sigurno da nismo počeli utakmicu kako smo zamislili. Sa dva penala su oni došli do preokreta, međutim mi smo se na poluvremenu dogovorili da moramo puno bolje. Igrali smo mnogo agresivnie na sredini i ispoštovali sve", kazao je Fajić.

"Večeras je veliko slavlje, a sutra imamo zajednički ručak. Hvala navijačima, sada ide odmor".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Za narednu sezonu ćemo vidjeti, imam nekih ponuda. Vidjet ćemo, ako budemo zadovoljni ja i klub možda i odem", dodao je sjajni napadač.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Belajsuz1989
Ako budem zadovoljan ja i "Klub" ...svaka cast
4 0
chs1975mostar
super,,nek uzmu dobre pare i kupe tri Dobra mlada igraca!!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi