Fajić zabrinuo navijače Veleža: U klub je došla konkretna ponuda

Rođeni se spremaju za Premijer ligu

Fajić zabrinuo navijače Veleža: U klub je došla konkretna ponuda

Samir Mlaćo

U FK Velež se vrijedno spremaju za novu sezone Premijer lige. Rođeni su se zasluženo vratili u elitu i sada ih očekuju novi izazovi.

Kada su pripreme u pitanju, kao što to i obično biva u prvoj fazi, prioritet na početku je sticanje fizičke spreme, a svi igrači su bili u trenažnom procesu te za sada nema povreda, izuzev Amara Alikadića.

Pod budnim okom Ibre Rahimića i njegovih pomoćnika i dalje radi par igrača koji se nalaze na probi, a oni će sutra imati priliku da se pokažu kada će umjesto jutarnjeg treninga odigrati utakmicu između dvije ekipe.

Upitan je ostanak sjajnog napadač Nusmira Fajića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Konkretna ponuda je došla, a klub je dao jasno do znanja koliko traži obešećenje. Za sada sam još uvijek tu i maksimalno sam skoncentrisan na Velež", kazao je Fajić.

Prvu provjeru za dosada urađeni posao Rođeni će imati 27.06. kada je zakazana prva prijateljska utakmica sa Široki Brijegom. Nakon toga 03.07. u Travniku će odmjeriti snage sa povratnikom u Prvu Hrvatsku ligu ekipom Varaždina, te 14.07. generalna proba sa FK Željezničarom u Hrasnici.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

chs1975mostar
faja STA god odes ostaneš!!upisan si u istoriju veleža!! drug sretno kako god!!! LP faja
6 0
1981mostar
A da je recimo rijec o nekom drugom, koji prodaje igraca sa 32 godine, naslov bi bio: Dobra injekcija za klub: FK ____ ne zeli prodsti Fajica ispod cijene!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi