Igrači Krupe odlaze na odmor, šta će biti sa Starčevićem?

Prvi čovjek kluba najavio sastanak naredne sezone

Igrači Krupe odlaze na odmor, šta će biti sa Starčevićem?

S. Mlaćo

Porazom u finalnom meču Kupa Republike Srpske od Radnika nakon izvođenja penala Krupa je okončala sezonu. U Premijer ligi ovaj tim je zauzeo šesto mjesto, a sigurno da će doživjeti određene promjene u ljetnom prelaznom roku.

Odlazak je najavio i šef struke Slobodan Starčević, ali to se još uvijek nije desilo. Tim povodom kontaktirali smo prvog čovjeka Krupe Dragomira Bucu Ilića koji je kao i uvijek bio veoma susretljiv te otvoreno govorio o dešavanjima u klubu.

"Upravo sjedim sa gospodinom Starčevićem, pijemo kafu i spremamo se da ispratimo igrače na odmor. Plata će trebala biti kao i svaki put petog u mjesecu, ali će ovu sada dobiti danas jer odlaze na odmor", kazao je Ilić te nastavio.

"Šef struke je malo uzburkao javnost poslije tog meča u finalu Kupa Grada Banja Luke, ja putujem ubrzo za Kijev na finale Lige prvaka, pa kada se vratim, vjerovatno u srijedu, onda ćemo obaviti sastanak sa Starčevićem i vidjeti kako stoje stvari. Ništa nije isključeno, niti da ide, ali ni da ostane naš trener. To će biti plod našeg dogovora".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi