Falcao optužen da je na meču protiv PSG-a koristio mobitel, a sada se oglasio i Monaco

Napravili pravu pometnju

Falcao optužen da je na meču protiv PSG-a koristio mobitel, a sada se oglasio i Monaco

E. Čaušević

Fudbaleri Monaca proteklog vikenda poraženi su u gostima protiv PSG-a sa 3:1 u meču 33. kola francuske Ligue 

Monaco ove sezone igra očajno i još uvijek se bore za opstanak u društvu najboljih. U nedjelju su poraženi od PSG-a koji je tako osigurao odbranu titule prvaka Francuske.

Na velikom udaru javnosti posebno se našao Radamel Falcao kojeg su optužili da je na klupi više gledao u mobitel nego utakmicu. Kolumbijac je izašao na kraju prvog poluvremena i ostatak meča pratio s klupe za rezervne igrače.

Međutim, kamera ga je prikazala nekoliko puta i činilo se da Falcao gleda više u mobitel nego na teren, ali očito da to nije bilo baš tačno jer se nakon svega oglasio i Monaco.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Monaco želi da jasno riješi sve te priče oko Falcaa. Nije istina da je imao mobitel na klupi na meču protiv PSG-a. To je bio aparat kojeg koristi naš ljekarski tim jer je on imao problema s povredom zbog čega je izašao iz igre", saopštili su iz francuskog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti