Monaco potvrdio najtužnije moguće vijesti za Jovetića

Van terena oko šest mjeseci

Monaco potvrdio najtužnije moguće vijesti za Jovetića · Zvanično

Crnogorski fudbaler Stevan Jovetić i definitivno je saznao najgore moguće vijesti.

Jutros su francuski mediji špekulisali kako je on jučer u susretu protiv Reimsa pokidao križne ligamente koljena, a Monaco je prije nekoliko minuta izdao zvanično saopštenje u kojem potvrđuje ove navode.

Kako su saopštili iz ovog kluba, sezona je za sjajnog Crnogorca okončana, a vjerovatno ga na terenu neće biti ni početkom naredne.

Inače, ovo nije prvi put za Jovetića da doživi ovakvu povredu obzirom da mu se isto desilo kada je imao 21 godinu i nastupio za Fiorentinu.

Osim povreda ligamenata koljena, Jovetić je imao još dosta povreda koje su mu, možemo slobodno reći, uništile karijeru.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Iako je igrao i za veliki Manchester City, ipak treba reći da je sigurno mogao mnogo više u karijeri da nije bilo tih nesretnih povreda.

Nadamo se da će se i nakon ove vratiti još jači te da će naredne sezone igrati kao nekada kada je nosio dresove Partizana ili Fiorentine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi