Falcao ostaje u Chelseaju

Monaco ga ne želi vratiti sa posudbe

Falcao ostaje u Chelseaju

Endin Čaušević

Napadač Chelseaja Radamel Falcao navjerovatnije će ostati na Stamford Bridgeu do kraja sezone.

Falcao je u Chelsea stigao pred početak sezone na posudbu iz Monaca, ali je u dosadašnjem dijelu sezone uspio samo jednom da zatrese protivničku mrežu. Iako se mnogo pisalo o tome da će sigurno u januaru napusiti Plavce, izgleda da će Kolumbijac ostati u Londonu do kraja ove sezone jer Monaco nema namjeru da ga vrati sa posudbe.

"Falcao je još uvijek povrijeđen i za šest sedmica se vraća na teren. Nemamo namjeru da ga vratimo sa posudbe i on će ostati u Chelseaju", rekao je potpredsjednik Monaca Vadim Vasilyev.

Falcao je u Monaco stigao na ljeto 2013. godine iz Atletico Madrida za 52 miliona funti, ali je nakon toga većinu vremena proveo na posudbama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vasilyev je dodao da će klub najvjerovatnije raskinuti posudbu sa Milanom, te da će poslati Stephana El Shaarawyja nazad u Italiju. On bi u narednih nekoliko dana trebao otići na posudbu u Romu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti