Ramadani neće preuzeti srbijanski klub

Demant je brzo stigao

Ramadani neće preuzeti srbijanski klub

S. Mlaćo
Nakon što su se pojavile informacije da će poznati nogometni menadžer Fali Ramadani preuzeti srbijanski klub Mačvu, brzo je stigao demant.

Iz Mačve ističe da od toga nema ništa, te da žele demantovati takve natpise.

"Fudbalski klub Mačva imao je mnogo problema u ovoj godini, iz kluba se povukao predsednik Ivica Kralj, a kolo pre kraja jesenjeg dela prvenstva klub je napustio i šef stručnog štaba Dragan Aničić. Klubom rukovodi dosadašnja uprava koja će nastaviti sa daljom konsolidacijom, kako bismo što spremniji dočekali prolećni deo sezone u kojoj je cilj opstanak u najvišem rangu takmičenja.

Ovim putem demantujemo natpise u pojedinim medijima da se vode pregovori o preuzimanju kluba sa gospodinom Falijem Ramadanijem, koji ima saradnju sa najvećim klubovima u našoj zemlji i Evropi.

Svakako bi bio interes da i naš klub ima takvu saradnju, ali takvi razgovori uopšte nisu vođeni. Klub ima dovoljno svojih problema, i ovakve neistine samo dodatno destabilizuju već tešku situaciju.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Aktuelna uprava je kreator najvećih uspeha u stogodišnjoj istoriji kluba i kao takva ima apsolutno poverenje da nastavi uspešno da vodi klub", stoji u objavi.

Ramadani je porijeklom iz Tetova i jako dobro kotira u evropskom nogometu.

Top Komentari

TesanjskiBrnjo
Dojke mu ko u Azoja Sisoja T.City.
5 1
19211921
Neka preuzme nasu reprezentaciju
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi