Falque: Uvijek podržavam španske timove

Navijat će za Barcelonu

Falque: Uvijek podržavam španske timove

Nekadašnji krilni fudbaler Juventusa i Barcelone Iago Falque podržat će Barcelonu u večerašnjem susretu Lige šampiona protiv Juventusa u Torinu.

Ovaj 27-godišnji fudbaler se pridružio Juventusu upravo iz Barcelone na ljeto 2008. godne kada je još uvijek bio član omladinskih timova, ali nikada nije dobio šansu da zaigra za prvi tim Juventusa. 

On poručuje da će večeras podržavati Barcelonu.

"Kada god neki španski tim igra, ja uvijek navijam za njih, a u ovom slučaju posebno jer je Juve naš najveći rival. Napravio sam karijeru u Italiji, odrastao sam ovdje. Sada se želim vratiti u evropska takmičenja sa Torinom. Većina navijača u gradu podržava Torino, ali Juventus ima sve više navijača u gradu zbog nekoliko sjajnih proteklih sezona. Oni nikada ne gube u Italiji, tako da sada trebaju samo napraviti uspjeh u Evropi i bit će ponovo veliki kao nekada", rekao je Falque.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, večerašnji meč između Juventusa i Barcelone počinje od 20.45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti