14

Komentari (14)

EdwinPol
Musija ne budi glup... ako ides na procenat od narednog transfera, daj ga u Sarajevo, najvise ces zaraditi... koga je svinjski unovcio ?
Adriano
Ako ode iz Mladosti, volio bih da ostane u našoj zemlji pa bilo to Sarajevo, Zrinjski, Željo, svejedno! Sad se već navikao na naš fudbal i gdje god da ode, sigurno će biti još bolji već u Mladosti.
kerber
adriano nisi dobro napiso nije Željo..ispravno je Seljo
Fareus1921
Nisi napisao ispravno Sarajevo nego 5araj3vo
BobPaisley
...nije mu to bas pametno,crnac da ide u fasisticki klub kod kojeg se na tribinama vijore kukasti krstovi i ostala fasiticka obiljezja.
um1994
U hsk zrinjskom igraju crnci bjelci hrvati srbi bosnjaci dok u vasem ****nom velezu igraju samo muslimani i brazilci. Zadnji hrvat vam bio baka sliskovic
red devil mo
Nije ti ta luda,ni malo.
ludilobrale
Pa ne znm baš Manev i nije musliman a ni Bojan Letic ako se sjećam dobro a sjetit ću se još par igrača mislim da mostarska raja koja voli Velez nesmetaju hrvati ali oni hrvati koji su bili za cjelovitu BIH kao Blaž Kraljević a ove lažne hrvate ne voli njih baš niko od Metkovića do Zagreba
ryan.giggs
Fašistička podmornica 1905. Izroni sa ideologijom. Nije ni Fati budala.
BobPaisley
...ja samo iznosim cinjenice,a cinjenice su da se na domacim utakmicama Zrinjskog mase fasistickim zastavama,postoje fotografije gdje se to jasno vidi na tribinama...a znamo svi sta ljudi koji masu takvim obiljezjima misle o crncima.
nemozetako
igraju i srbi, crnogorci, brazilci, argentinci, znaci niste vi nista multieticniji od nas kao sto se pokusavate predstaviti, zato se ne brukaj.
Adnanos
Neka igraju najbolji a ko je, kako izgleda itd nije bitno. Lazio je fascisticki klub - to se dobro zna- a igrali su crnci i drugi za koje bi se smatralo da su nepozeljni u tom klubu a isto tako je se desavalo da u klubu koji se smatra da je cist da igraju samo talijani (talijanska liga). Ko igra nije bitno vec je bitna historija i ideologija kluba. Sto ja znam Velez je se uvijek smatrao kao multienticki klub bez obzira ko je trenutno igrao za klub. Tako vazi i za Zelju i Sarajevo. Muslim da ce i Zrinjski kad tad biti multietnicki jer su na tom putu kako sada stvari stoje.
19211921
Lazio ima veliki dio ultrasa koji su fasisti ali klub naravno nije fasisticki. npr, u sred fasisticke diktature, 1926, fasisti su osnovali AS Roma (koja takodjer danas nije fasisticki klub) kako bi osporili uspijehe Lazia
VictoriasFikret
Stiže vreća para od Čovića. Eto krova na MGM Farm Areni.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.