Fantastičan meč na Meazzi: Inter - Sassuolo 3:3

Seria A, 27. kolo

Fantastičan meč na Meazzi: Inter - Sassuolo 3:3

Inter i Sassuolo večeras su podijelili bodove jer su u susretu 27. kola Serije A na Meazzi odigrali 3:3. 

U ovom jako zanimljivom meču uzbuđenja su počela u 4. minuti kada gosti dolaze do vodstva preko Caputa. Ipak, pred sami kraj prvog dijela Inter golovima Lukakua s penala i Biraghija dolazi do preokreta.

U drugom poluvremenu smo također vidjeli tri gola, samo što su dva ovog puta završila u mreži Nerazzurra.

Sve se izdešavalo od 81. minuta pa do kraja. Gosti prvo preko Berardija s penala dolaze do 2:2, ali Borja Valero četiri minute prije kraja vraća vodstvo Interu. Kada se mislilo da bodovi ostaju na Meazzi, za suprotno se pobrinuo Magnani u 89. minuti. Tada je postavljen i konačan rezultat susreta.

Meč je obilježio i težak promašaj Roberta Gagliardinija koji je u 63. minuti sa svega nekoliko metara na prazan gol promašio nemoguće.

Inter nakon ovog remija i definitivno gubi sve šanse za titulu jer ostaje na minus osam u odnosu na Juve te minus četiri i meč više u odnosu na Lazio.

S druge strane, Sassuolo je na 12. poziciji sa 33 boda.

Treba reći i to da su domaći meč završili s desetoricom jer je u sudijskoj nadoknadi crveni karton dobio Škriniar.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Seria A, 27. kolo:

Inter - Sassuolo 3:3

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zee
A telad hoce titulu..... hahaha.... strasni su
3 1
miki30
Fantastičan meč i by by scudetto!!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi