25

Komentari (25)

Romario 77
Husrefe nakon sto sezona zavrsi molim te podnesi ostavku i uzmi neku funkciju u klubu jer zasluzujes . Nemoj ti ne znas nista drugo nego vjecito biti drugi i sta je tu je. Osvojices titulu ali nemoj nas vise zivcirati imas 11 bodova prednosti i dođe Zrinski na 1 al seca pogodi Siroki. Dobar cijenimo te ali Sarajevo treba boljeg strucnjaka koji mozda nece biti srcan kao ti ali imati vise znanja i biti profesinalac.
FreedomBH
Nadam se da ce Sarajevo osvojit'. Drago mi je zbog pobjede,al bilo bi mi sladje da smo dobila Gosk,a danas izgubili. Nemoguce je to bilo proslo kolo,sta sve nije svirano a to se zna vise islo na ruku Zrinjskom,nego Gosku. SAVEZ je tesko sranje.
velez mo
BRAVO SIROKI EVO GA 1:0,HAJMO PITARI BUDITE SE,HAJMO JAKO
sekac
Bravo Tuzlaci svaka čast za pobjedu a ima Boga da je kao mrva vratit ćemo vam ono skandiranje "zrinjski" ako Bog da kad tad
Dino_2000
Hvala glavnom sudiji što je razljutio nogometaše Slobode,ali opet mamu mu jebem.
Benjamingst
Zasto se svadjate? Navijam za FKS Ali nasa liga je cista namjestaljka... ko plati taj osvoji ligu. Mozda je Husref dobio od Zrinje jedno 50000 Eura da FKS igra lose? Zar nevidite da covjek kad gubi smije se?
ljoze01
ti nisi normalan stare mi
Benjamingst
I sta sad? Imam pravo da se zezam
MirzaBarucic
Kad dobijate (FKS) sve je u redu. Kad gubite, onda drugi namiještaju. Smiješni ste.
vanja8
Cestitke Slobodi na zasluženoj pobjedi... Sami smo krivi,no život ide dalje...
ljoze01
ZIVOT IDE DALJE, TITULA U MOSTAR!
vanja8
Nema veze haveru,raduj se ti tituli Zrinje,tvoje pravo i užitak...
Benjamingst
Izgubise 1:0 hehehe ide bas ide
ljoze01
vanja8 ne radujem se, nisi me baš razumio, iako vas ne volim ni sekunde ne bi volio ni da svinjski osvoji
Ado_GTI7
Vazna je pobjeda ?
burek_sa_mesom
Sisaj saraj'vo
Avayan
Šta ti je debilu, jebem ti sve retardirano
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.