11

Komentari (11)

Err
Samo neznalice se lože na driblinge... Ni Mesiju to nije najveći i najkorisniji kvalitet već bolesno dobar pregled igre.
Untouchable
Futbal se pamti po driblingzima i potezima. Klinci probavaju da iskopiraju te poteze a i dize atmosferu u stadionu. Sta imas od onoga sto 100 puta se dodavaju drze posjed lopte da bi stigli do gola, sto je naprimer u svoje vreme iniesta, xabi alonso, ... u 2 dodira posalje istu tu loptu gdje treba. To je sve stvar ukusa. Al eto ja licno preferiram dribling, akciju a ne smaranje u posjedu lopte.
gallardo.la
To ti je moderni fudbal, igra se za plasman i pare a ne za raju
BlueBoys
Choupo- Moting ima kae sliku zebre na zidu, pa kad mu neko dodze i pita ga sta ti je to...On kAe, to sam ti ja kad sam igrao u Juventusu! Xaxaxxaxa.
user1590671591
Otkad je ta fora, ti si zakasnio u razvoju
Hakkinen
@BlueBoys jeli moguće buraz da si napisao šta si već napisao???
Ne mogu da vjerujem da od momka kakav si ti jer obojica komentarišemo ovdje pa sam te kao " upratio" finog kulturnog momka ali ova tvoja zezancija je stara ko moja nana Hajrija.
Hajde šale nije na odmet.
Vozdra pašice plavi...
BlueBoys
Useru1590671591 ja sam se razvio ne znam o cemu pricas.. xaxaxxaa...
BlueBoys
Xaxaxa...a napisao sam sta cu ponijelo me nesto...jest stara fora ko Grcka nema sumnje, tako da ja se izvinjavam. :D Vozdra zemljace moj sve najbolje od plavog pašice za bordo komšijuu...:)
Uranija
@BlueBoys meni se ovaj tvoj pokušaj humora izrazito svidja, pusti šta drugi pričaju mitomane moj.hahahahahahahahaha
BlueBoys
To Uranija, od koga sam se najmanje nadao dobio sam podrsku...xaxaxxaxa
Penderinos
Sad ce Neymar obavezno da organizuje jedan party(čitaj orgije ) da se to sve fino proslavi. A kad ih takve mahmurne opere Atletico Atalanta ce se radovati
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.