Fantasy igrači najviše vjeruju u Mersudina Ahmetovića

Ne zaboravite postaviti svoj tim prije subote u 12 sati

Fantasy igrači najviše vjeruju u Mersudina Ahmetovića

S. Grebović

Početkom proljetnog dijela sezone startovala je sa radom i Fantasy Premijer liga BiH koju je lansirao portal Sportsport.ba.

Sam projekat naišao je veliko interesovanje kod čitalaca, a tome svjedoči i podatak da trenutno imamo više od 3300 registrovanih igrača od kada je igra puštena u rad!

Vrijedi napomenuti da još uvijek nije kasno da kreirate svoj idealni tim klikom OVDJE, prateći jednostavne upute i okušate svoje znanje o Premijer ligi BiH. Naravno, da bi uopšte mogli napraviti Fantasy ekipu prethodno trebate biti registrovani na portal Sportsport.ba.

Jedna od novina koja je uvedena tiče se transfera, koji su od ovog kola ograničeni na jedan slobodni po kolu koji imate pravo izvršiti. Za svaki naredni transfer sistem će vam oduzeti četiri boda koja ste prethodno osvojili, po uzoru na englesku verziju ove igre.

Pored toga, uveli smo i statističke podatke o svakom kolu u sekciji POENI koja se nalazi na lijevoj strani Vašeg ekrana. Ona pokazuje podatak da je Asim Zec fudbaler kojeg su Fantasy igrači najčešće dovodili u svoj tim prije posljednjeg kola, kao i da je Mersudin Ahmetović igrač u kojeg korisnici najviše vjerujuju budući da je upravo on najčešći birani kapiten.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Posljednje provjere u svom timu imate pravo izvršiti sutra do 12 sati, odnosno tri sata prije početka prve utakmice ovog kola.

Dodajmo i to da sve prijedloge, sugestije i preporuke oko sastavljanja ekipe, kao i prijavu eventualnih poteškoća sa kreiranjem svoje ekipe možete podijeliti na Fantasy temi na našem forumu.

Top Komentari

Cataluna
Odavno nesto nije izazvalo ovoliku pozitivnu reakciju kod ljudi i cestitke na tome.
9 0
pjanke_1
A gdje li je madjionicar iz manjeg sarajevskog kluba?
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi