Faris Fejzić pojačao Metalleghe

Novo ime na Mračaju

Faris Fejzić pojačao Metalleghe

U narednoj sezoni dres jajačkog prvoligaša nosit će Ersan Rovčanin i Faris Fejzić .

Odmah nakon okončanja prvoligaške sezone trener Metalleghe BSI Nermin Bašić, počeo je sa sklapanjem tima za narednu sezonu . Izvjesno je da dres Kraljeva neće nositi Senad Tabaković i Fikret Balić a prvog dana prelaznog roka dogovoren je angažman Ersana Rovčanina i Farisa Fejzića.

Faris Fejzić je u Jajce stigao iz Goražda gdje je igrao proteklu polusezonu. Igra na poziciji stopera. Rođen je 07.12. 1991. godine u Sarajevu a osim za Goražde igrao je još u Željezničaru i Turbini. Karijeru je počeo u Radniku iz Hadžića.

"Mislim da moj novi klub spada među najkvalitetnije u Prvoj ligi . Želim da napravim novi pomak u svojoj karijeri a ovdje ću imati sve potrebne uvjete. Na početak priprema želim doći potpuno spreman jer želim izboriti mjesto među prvih 11, "naglasio je Fejzić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.