Zubanovića povezuju sa turskim drugoligašem

Mladi napadač na meti kluba iz Turske

Zubanovića povezuju sa turskim drugoligašem

S. Mlaćo

Mladi napadač Faris Zubanović mogao bi napustiti redove FK Velež.

Naime, Zubanović je zanimljiv turskom drugoligašu Menemensporu, no još uvijek je član Mostaraca.

Tako bar prenose turski mediji, a pored Zubanovića, turski klub želi angažovati još tri nogometaša.

Zubanović je za Velež upisao tek šest nastupa i nije bio u prvom planu struke Rođenih. Još uvijek se nalazi sa ekipom na pripremama na Kupresu, a prethodno je nastupao za Tuzlaspor, Fremad Amager, te FK Željezničar, gdje je i ponikao.

Bio je juniorski reprezentativac naše zemlje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Faris je sin legende Željezničara Hadisa Zubanovića.

Podsjetimo, FK Velež se za evropske izazove i novu sezonu Premijer lige sprema na Kupresu. U četvrtak će Rođeni odigrati i prijateljski meč protiv FK Tuzla City.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

admirmo
Hajde sine dragi nek ti je sretno, oslobodi nam mjesto za pravoga napadača
6 0
zgembo.popuslic
Cuj zanimljiv turskom drugoligasu, na osnovu cega je zanimljiv, imao 6 nastupa i ni jedan go nije dao a i ovih 6 nastupa mislim da je ulazio s klupe. Napisite slobodno da mu babo ima veze po turskoj pa ce mu naci neki klub tipa *uracpalacspor da se proba izboriti za ugovor. Ko sto je Refik svog Anela "prodo" u Grcku na osnovu veza a ne kvaliteta
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi