Faruk Kulović novi trener Olimpica

Promjena na klupi tima sa Otoke

Faruk Kulović novi trener Olimpica

Fudbalski klub Olimpic danas je imenovao novog trenera s kojim će ući u novu 2017. godinu.

Na klupu tima sa Otoke sjest će iskusni Faruk Kulović, koji je sa Olimpicom dogovorio saradnju na jednu i po godinu, što je potvrđeno za SportSport.ba.

Kulović će na mjestu trenera Olimpica naslijediti Darka Dražića, koji je ekipu vodio u posljednja tri kola jesenje sezone.

Sa Otoke su istakli da će glavni Kulovićev zadatak biti da pokuša izboriti opstanak u Premijer ligi, što će biti veoma težak zadatak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Faruk Kulović je 55-godišnji bh. trener koji je u prošlosti radio u visočkoj Bosni, Goraždu, GOŠK-u, te nekoliko renomiranih klubova u Aziji i Africi. Rođen je u Visokom, a posjeduje UEFA Profi licencu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi