Olimpic u nemoguću misiju sa novim trenerom?

Pregovori sa potencijalnim kandidatima u toku

Olimpic u nemoguću misiju sa novim trenerom?

S. Mlaćo

Nogometaši Olimpica nalaze se na zimskoj pauzi, a do tada  novo rukovodstvo tima pokušavati riješiti igračku i trenersku križaljku.

Za SportSport.ba je potvrđeno da će ime trenera koji će u gotovo nemogućoj misiji voditi Olimpic u drugom dijelu sezonu, te pokušati izboriti opstanak u Premijer ligi naše zemlje, biti poznato u narednih par dana.

"Obavili smo razgovore sa potencijalnim kandidatima i to je ono što možemo reći. Ne bih zaista o imenima, ali mogu reći da je i Darko Dražić, trener koji nas je vodio u posljednja tri kola, također jedan od kandidata. Možda već do subote sve bude poznato", kazao je za SportSport.ba direktor Olimpica Damir Dizdar.

Sa Otoke su nam također potvrdili da će igračka križaljka biti riješavana tek kada bude poznato ime šefa stručnog štaba, a za vikend će popularni Vukovi nastupiti na 24. Memorijalnom turniru "Asim Ferhatović Hase"u grupi "A" sa Slavijom, Travnikom i Željezničarom. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi