Fatih Terim naredio klubu da mu dovede bh. reprezentativca!

Pišu turski mediji

Fatih Terim naredio klubu da mu dovede bh. reprezentativca!

E. Škorić

Bh. reprezentativac Rade Krunić napustit će po svemu sudeći Milan na kraju sezone, ali još uvijek nije poznato gdje bi mogao nastaviti karijeru.

Posljednjih dana su mediji u Italiji pisali o Krunićevom (potencijalnom) prelasku u Torino koji je spreman da plati osam miliona eura Rossonerima, ali čini se da popularni Bikovi nisu jedini klub koji želi nekadašnjeg veznjaka Empolija.

U Galatsarayju žele Krunića kao zamjenu za Michaela Serija, igrača koji se mora vratiti Fulhamu odakle je bio posuđen. Turski klub će se odreći nekolicine iskusnih igrača i vjeruje se da će dobiti oko 30 miliona eura od izlaznih transfera, a jedan od ulaznih mogao bi biti upravo onaj Krunića.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Naš veznjak je jedan od dvojice igrača na listi turskog velikana kada je popunjavanje veznog reda u pitanju. Drugi je rumunski fudbaler Razvan Marin, koji je u Ajaxu, ali nije se pretjerano naigrao protekle sezone, pa je sakupio samo 10 nastupa u Erediviziji.

Fatih Terim je navodno ipak za dolazak Krunića, a turski mediji tvrde da je dao zeleno svjetlo upravi kluba, koja će sada raditi na transferu. 

Top Komentari

gh0ast
Samo da ide negdje gdje ce da igra. Nama trebaju takvi u repci.
5 1
Benjamingst
Nije lose a njega Turska ipak je to Galatasaray a ti bi igrao 100%
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi