Mandžukić razočarao u Kataru, već se zna gdje ide?
EPA

"Katastrofalni eksperiment"

Mandžukić razočarao u Kataru, već se zna gdje ide?

Epizoda u Kataru nije ispunila očekivanja Marija Mandžukića.

Hrvatski fudbaler je nakon agonije u Juventusu bio želja nekoliko klubova, ali odlučio se na egzotičan transfer, tačnije na odlazak u katarski Al-Duhail gdje je dosad već zaradio hrpu novca.

Ipak, sve to Mandžukić nije opravdao jer u prvenstvu nije uspio zabiti niti jedan gol. Na naslovnicama tamošnjih medija već je ocijenjen kao "katastrofalni i skupi eksperiment", a navodno je i trener Walid Regragui dao zeleno svjetlo da napusti klub poslije samo šest mjeseci.

Na priče oko Mandžukićeve sudbine nadovezali su se i uvijek aktivni Turci, koji tvrde da će 34-godišnji, u slučaju da napusti Al-Duhail, karijeru nastaviti upravo u tamošnjoj Superligi.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Mandžukić je nesretan u Kataru, a ukoliko se odluči na povratak u Evropu, prvi izbor će biti Galatasaray", navodi Haberler i dodaje kako je već neko vrijeme želja Fatiha Terima.

U proteklom periodu s Mandžukićem se u vezu dovodio i Bešiktaš.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi