Fazio: Spalletti želi osvojiti Scudetto

Defanzivac Rome poručio

Fazio: Spalletti želi osvojiti Scudetto

Defanzivac Rome Federico Fazio poručio je da trener rimske ekipe Luciano Spalletti silno želi osvojiti Scudetto, ali i Evropa ligu.

Roma se trenutno nalazi na 2. mjestu Serije A sa četiri boda manje od Juvetnusa, ali i utakmicom više.

Ipak, svi u ovom klubu još uvijek vjeruju da mogu stići prednost Stare dame te konačno doći do Scudetta.

"Spalletti želi pobijediti u svakom meču i uvijek od nas želi još više. Upravo to nam stalno govori na treninzima. On želi da osvoji Scudetto i mi na terenu pokušavamo da ispunimo njegove zamisli. Mi želimo da pobijedimo. Osim toga, želimo osvojiti i titulu u Evropa ligi jer je to veoma snažno takmičenje i osigurali bi mjesto u Ligi šampiona. Ipak, prvo moramo pobijediti Villarreal što će biti jako teško", rekao je Fazio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo da Roma naredni meč igra 8. januara i to u gostima kod Genoe.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi