Novi dan, nove glavobolje za Koemana

Nizozemski stručnjak nema mira

Novi dan, nove glavobolje za Koemana

S. Grebović

Barcelona je u utorak večer demonstrirala neviđenu nemoć protiv Bayerna od kojeg je glatko poražena sa 0:3.

Utakmica između Katalonaca i Bavarace izgledala je kao igra mačke i miša. Djelovalo je da su gosti mogli postići gol kad god su željeli.

Na kraju su sa dva pogotka Roberta Lewandowskog i jednim Thomasa Mullera slavili sigurnu pobjedu, dok Barca sa druge strane za 90 minuta igre nije niti zaprijetila Manuelu Neueru koji je te noći biti gotovo pa besposlen.

Poraz i loša igra kao da nisu bili dovoljna glavobolja za Koemana koji je saznao nove loše vijesti. Naime, stigla je vijest da će Pedri i Jordi Alba morati na pauzu zbog povreda koje su zadobili za vrijeme pomenute utakmice.

Alba je istegao zadnju ložu i on će biti van terena najmanje mjesec dana. Pedri je sa druge strane povrijedio kvadriceps, zbog čega će dvije sedmice biti van stroja.

Njih dvojica su se tako pridružili Sergiju Agueru, Ousmaneu Dembeleu, Ansu Fatiju i Martinu Braithwaiteu na listi povrijeđenih igrača.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Priliku da poprave utisak igrači tima sa Nou Campa imat će u narednim utakmicama u La ligi protiv Granade, Cadiza i Levantea nakon čega će u Ligi prvaka gostovati Benfici.

 

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BogatiDijasporac
Kakva karma, hahahaha :))) Otjeras Pjanica a vezni ti se povrijedi :))) Jos tri utakmice, zuto gofance, i letis.
8 0
Fele
Sta sam onda ja gledao? Cuj dva gola Lewa i dva gola Muller?!
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi