"Uživam u porazima Barcelone jer sam Realovac"
Foto - EPA

Guti sasvim iskren

"Uživam u porazima Barcelone jer sam Realovac"

M. Šljivak

Legenda Real Madrida Jose Maria Gutierrez - Gutti komentarisao je poraz Barcelone od Bayerna u Ligi prvaka.

Bavarci su razbili katalonskog velikana sa 3:0 na Camp Nou, a Guti priznaje kako je uživao u porazu velikog rivala.

"Uživam u porazima Barcelone jer sam Realovac", rekao je Guti za SER Deportivos i Barcinu igru protiv Bayerna je okarakterisao kao strašljivu:

"Bayern je jako dobar tim sa vrhunskim igračima na svim pozicijama, a sa druge strane su imali strašljivu Barcelonu. Za mene rezultat nije iznenađenje, već način na koji je Barcelona odigrala domaći meč".

Komentarisao je Guti i početak sezone Real Madrida.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ofanzivno to izgleda jako dobro, malo ima problema u defanzivi i te stvari se trebaju popraviti, posebno za duele sa mnogo jačim timovima. Ofanzivno je Real tim kakvog svi žele vidjeti", istakao je Guti.

Guti je dres Kraljeva nosio od 1999. do 2010. godine. Odigrao je 542 utakmice i zabio je 77 golova i osvojio je apsolutno sve sa ovim timom.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RZ88
Najodvratniji igrač. Toliko je bitan da se ovako oglasi s vremena na vrijeme da ljudi ne misle da je umro.
5 22
denimen9
Guti po sredini. Bravo majstore vrhunska izjava, potpisujem.
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi