9

Komentari (9)

sipopugaloma
Kockar Fedja Dudic dogovorio sa listicanima, 3 boda za kup - kao sto je dogovarao i stimao utakmice dok je igrao za Travnik
mirza24
Vazno je da je dudic kupio satic na ruci pa nama svima pokazao da je ljakse ali onaj zesci . Siroki ga skolski razvalio a on pokazuje sat hahahaha
Fk1921
Hahahahahahhhahahaha opet vrapcicko magare palamudi a prodali se 5 stoja
StarmoBregza
Kad ćeš ti priznati da si Veležovac u duši? Ako nisi, onda imaš ozbiljan psihički problem, ćupit cijeli dan ovdje, čekat vijesti o Veležu da bi prdno neko smeće iz te prazne glave... Nije dobra takva frustracija, izađi malo, čak i takvi tupani mogu valjda nekog prijatelja naći.
Pikachu11
Fejsal Mulic raskid ugovora na polusezoni pod hitno.
Pikachu11
Fejsal Mulic raskid ugovora na polusezoni pod hitno.
Pikachu11
Fejsal Mulic raskid ugovora na polusezoni pod hitno.
Objektivnost
Opet palamudiš.Pa ljudi moji,svaki imalo ozbiljniji trener te uzme ko ovcu,limitiran si,priznaj,ali bio bi dobar za asistenta realno.
Tarik_Hakalo
@Objektivnost popravi ime u Subjektivnost, seljačino.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.