Feđa Dudić: Mi smo prvaci u tome da sami sebi napravimo problem

Press konferencija nakon utakmice

Feđa Dudić: Mi smo prvaci u tome da sami sebi napravimo problem

E. Oštraković

Ekipa Širokog Brijega ostvarila je pobjedu na gostovanju kod Veleža, te je tako ostvarila plasman u četvrtfinale Kupa Bosne i Hercegovine.

Nakon utakmice, na press konferenciji su govirila oba trenera, Toni Karačić, te Feđa Dudić.

"Ovo su neki momenti kada treneri vole floskule podilaziti igračima. Ja svojim igračima želim čestitati na prolasku, jer bili smo u okolnostima da nismo mogli kvalitetno trenirati i praktično smo žrtvovali treninge. Igrači su odigrali dobro, jer prošli smo. Velež igra jako kvalitetan nogomet. Utakmica je bila jako kvalitetna. Velež je kontrolirao igru. Iznenadili su nas sa četiri igrača unutra, ali kako je odmicali vrijeme kraju mi smo bili opasni i postigli gol. Drugo poluvrijeme odgovarao nam je rezultat, povukli smo se i bili smo opasni prema naprijed. Na kraju prolaz dalje je zaslužen", rekao je trener Širokog Brijega, Toni Karačić.

Trener domaće ekipe nije mogao biti zadovoljan obzirom da je njegova ekipa eliminisana iz Kupa Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Čestitam ekipi Širokog Brijega na prolasku dalje. Po ko zna koji put se ponavljaju iste utakmice. Imamo veliki broj prilika, a ne postignemo gol. Mi smo nekako prvaci u tome da sami sebi napravimo problem. Uvuče se malo nervoza i situacija kakva ne bi trebala da bude. Drugo poluvrijeme, gosti su čekali kontre, a mi smo imali dvije sjajne šanse preko Cvijanovića. Kad to ne zabiješ normalno da ne možeš proći dalje. Nadam se da će i nas ove dječije bolesti proći, jer dok to ne prođe ne možemo biti pravi", rekao je Feđa Dudić, trener Veleža.

Top Komentari

Fk1921
Hahahahahahhhahahaha opet vrapcicko magare palamudi a prodali se 5 stoja
3 10
mirza24
Vazno je da je dudic kupio satic na ruci pa nama svima pokazao da je ljakse ali onaj zesci . Siroki ga skolski razvalio a on pokazuje sat hahahaha
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti