Feđa Dudić napustio NK Travnik

Emotivan oproštaj od dresa Travnika

Feđa Dudić napustio NK Travnik

E. Čaušević

Napadač Travnika Feđa Dudić danas je objavio da je napustio ekipu sa Pirote.

Dudić je na svom Facebook profilu objavio da je odlučio da napusti ekipu Travnika u kojoj je u dva navrata igrao skoro pet godina.

"Želim da se zahvalim na saradnji svim svojim saigračima, trenirima, ljudima unutar kluba i navijačima NK Travnik na podrčci za vrijeme mog boravka u klub. Žao mi je što je došlo vrijeme za rastanak, ali tako je to u ovom poslu, život ide dalje", napisao je Dudić, te dodao:

"Ljudi koji su odgovorni za klub nisu pružili potrebnu potporu Nihadu Selimoviću i samim tim ugrozili su i rad kluba. Moje srce uvijek je bilo i ostat će vezano za Travnik, kako grad tako i klub".

Dudić je napisao da je najljepše trenutke svoje fudbalske karijere doživio upravo u dresu Travnika.

"Posebna čast bila je što sam nosio kapitensku traku zadnje dvije sezone, a naslijedio sam je od legende kluba rahmetli Elvedina Varupe", dodao je Dudić.

On je u dresu Travnika u Premijer ligi Bosne i Hercegovine postigao 54 golova, dok je mreže u Kupu BiH tresao četiri puta.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bilo je dobrih i loših partija što je sastavni dio jedne karijere, ali ono što je uvijek bilo prisutno je igranje sa srcem i bez kalkulacije bilo koja utakmica da je bila u pitanju. Sretno ti Travniče, tvoj vjerni navijač do kraja života", zaključio je Dudić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.