Dudić ocijenio igrače za izvedbu protiv Borca

Trener Rođenih prezadovoljan

Dudić ocijenio igrače za izvedbu protiv Borca

M. Šljivak

Velež je sjajnom igrom večeras u Mostaru lagano savladao Borac sa 2:0.

Ekipa Feđe Dudića odigrala je odličan meč i na kraju je zasluženo slavila pobjedu. Trener Rođenih je itekako zadovoljan.

"Zaslužena pobjeda i mislim da je razlika trebala biti veća. Njima je najbolji igrač bio Pavlović, pogotovo u drugom poluvremenu gdje je odbranio dvije-tri stopostotne prilike. Dali smo gol na vrijeme bilo smo bolji, najavio sam ovakvu utakmicu i mislim da smo napravili dobar skauting za utakmicu. Nama je ovaj meč podstrek za dalje. Ako Borac ima pravo da se nada plasmanu u Evropu, onda imamo i mi, to smo danas pokazali", rekao je Dudić i dodao je:

"Najviše mi je drago što je utakmica prošla u fer i sportskom nadmetanju. Puno se pričalo o utakmici jer znamo šta se sve dešavalo u Banjaluci. Očekujem i u tamo ovakvu atmosferu", rekao je Dudić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na kraju je dao ocjenu svoje ekipe u ovom susretu.

"Tražim uvijek bolje, ali ako ćemo od 1 do 10, dao bih neku osmicu. Ima prostora za napredak, ne mogu uvijek da kažem 10, ali sigurno jedna od boljih izvedbi otkako sam na klupi Veleža"

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Tarik_Hakalo
Nultrasi, prpa, a? Pojest ćemo vas idući derbi.
17 3
Zaccheroni
Bravo Velez,bravo šefe ! Ovo je fudbal
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi