Feđa Dudić pojačao stručni štab Travnika

Nekada sa uspjehom nosio dres Vezira:

Feđa Dudić pojačao stručni štab Travnika

S. Mlaćo

Nekada najbolji strijelac Premijer lige naše zemlje Feđa Dudić nakon što je završio igračku karijeru, odmah se okrenuo trenerskom poslu.

Naime, napadač koji je posljednji period igračke karijere proveo u Zvijezdi iz Gradačca, danas je i zvanično postao pomoćnik šefa stručnog štaba NK Travnik Osmana Bajrića.

Dudić je sa Vezirima, čiji je i dres nosio veoma uspješno u više navrata, danas odradio prvi trening, a svi su uvjereni da će svojim znanjem pomoći Travniku na klupi, kako je to prije radio na terenu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Pored Bajrića i Dudića, u stručnom štabu Vezira još su Senad Bajrić i trener golman Alen Delić. Travnik će novu sezonu otvoriti susret protiv mostarskog Veleža u subotu sa početkom u 17:30 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti