Dudić nagradio igrače nakon pobjede i poručio: Sedam bodova u sedam dana je dokaz da vrijedimo

Dudić nagradio igrače nakon pobjede i poručio: Sedam bodova u sedam dana je dokaz da vrijedimo

M. Šljivak

Velež je sa 2:0 pobijedio Olimpik i nastavio je seriju sjajnih rezultata. Tim Feđe Dudića je odigrao još jedan odličan meč, a trener Rođenih je itekako zadovoljan sa nova tri boda.

"Po ovakvom terenu je bila više nego korektna utakmica. Moram biti zadovoljan, pobijedili smo. Velež je imao puno boljih utakmica, pa nije pobijedio. Najvažnije je bilo upisati tri boda. Čestitam momcima zalaganju. Sedam bodova u sedam dana je pokazatelj da nešto vrijedimo", rekao je Dudić i istakao je da će igrači dobiti dva dana slobodno:

"Momci će dobiti dva dana slobodno i od utorka idu pripreme za Mladost, želimo pobijediti i krunisati polusezonu na najbolji mogući način. Eventualna pobjeda bodovno bi nas itekako zadovoljila. Prošle sezone smo imali 32 boda nakon 22 kola, sada bismo mogli imati 33 nakon 19", rekao je Dudić.

Dževad Šarić iz Olimpika je čestitao domaćem timu na zasluženoj pobjedi.

"Hvala na gostoprimstvu. Čestitam na zasluženoj pobjedi Veležu. Ispoštovali smo sve na početku što smo se dogovorili, ali greške nam se iz meča u meč ponavljaju. Na poluvremenu smo se dogovorili da krenemo prema naprijed, no nakon drugog gola smo definitivno pali. Nakon tog drugog gola se nismo uspjeli vratiti, težak je teren. Okrećemo se Radniku i utakmici koja je izuzetno bitna u ovom trenutku", rekao je Dževad Šarić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fk1921
Gasi niksicevu kuravu iz vrapcica
5 28
Dena33
Forzaaaaa Rodjeniiii ljubavi naša najdraža
15 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi