Dudić: Najvažnije je da smo pobijedili, sada ćemo malo odmoriti

Velež bolji od Olimpika

Dudić: Najvažnije je da smo pobijedili, sada ćemo malo odmoriti

E. Škorić

Velež je u 18. kolu Premijer lige danas s 2:0 savladao Olimpik.

Rođeni su golovima Mulića i Cvijanovića stigli do osme pobjede i sada su na sjajnom četvrtom mjestu s 30 bodova, dok je Olimpik na dnu tabele s 10 bodova.

"Sigurno da smo zasluženo pobijedili i to je bilo najvažnije. Teren težak, tradicija je bila na strani Olimpika i sigurno da je i to bilo u glavama igrača. Velika tri boda. Imali smo tri utakmice u sedam dana, tako da sada ćemo malo odmoriti", rekao je Dudić po završetku meča za Arena Sport, osvrnuvši se na duel koji slijedi protiv Mladosti.

"Očekuje nas još jedna ekipa protiv Mladosti. Pogledat ćemo sutra njihovu utakmicu protiv Zrinjskog, ali prije svega da malo odmorimo, bilo je naporno u zadnjih sedam dana", dodao je Dudić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Zaslužena pobjeda Veleža na teškom trenutku. Bilo je korektno na početku, ali greške nam se dešavaju iz utakmice u utakmicu. Na ovom terenu je teško vratiit se na utakmicu", rekao je trener Olimpika Dževad Šarić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
Idemo DUDA još malo snage skupit da ovo privedemo kraju kako treba.I onda pojačaj za još 3 igrača a nadam se da će uprava iznaći sredstava za ta pojačanja i ako BOG da u Evropu.M.U.S.V.D.G
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi