Feđa Dudić presretan: "Pamtit ću 2021. godinu dok sam živ, danas smo pokazali da smo veliki"

Trener FK Velež

Feđa Dudić presretan: "Pamtit ću 2021. godinu dok sam živ, danas smo pokazali da smo veliki"

M. Šljivak

Velež je na Koševu savladao Sarajevo s 2:0.

Odličnim uvodom u meč tim Feđe Dudića došao je do velike prednosti koju nije ispuštao, a trener gostiju je veoma zadovoljan pobjedom na kraju prvog dijela sezone.

Dudić ističe da je tačno znao kako se spremiti za ovaj meč na Koševu.

"Znali smo kako igrati. Nije bio plod slučajnosti. Na ovo smo se spremali. Floskula je kad kažem borimo se, ali na ovakvom terenu nema šta drugo nego boriti. Pogledajte samo teren. Čestitam svima, potpuno zaslužena pobjeda", rekao je Dudić i dodao je:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ovu 2021. godinu ću pamtiti dok sam živ. Bilo je uspona i padova, ali mi smo danas pokazali da smo veliki. Šest mjeseci smo u pogonu, idemo na zasluženi odmor. Očekivalo se više, ali skidam kapu igračima zbog svega što su napravili i nakon svega što se izdešavalo".

Velež prvi dio prvenstva završava sa 21 bodom, a u prvom proljetnom meču ih čeka domaći meč protiv Željezničara.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Husrefbeg22
idiot. Samo motivira igrace protiv Sarajeva 200% a protiv skutora igraju ko kurve 10%
1 7
ANATOMIJA
MUSVDG !!!
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi