Odbijeno: Dudić ostaje na klupi Veleža

Žele da ostane trener

Odbijeno: Dudić ostaje na klupi Veleža · Saznajemo

E. Čaušević

Fudbaleri Veleža poraženi su jučer na svom terenu od Radnika sa 2:1, a nakon toga Feđa Dudić je odlučio da podnese ostavku.

Velež je razočarao još jednom svoje navijače jer je poražen na stadionu Rođeni od Radnika što je očito bila kap koja je prelila čašu kod Dudića.

Dudić je odmah nakon utakmice izjavio da podnosi ostavku na mjesto šefa stručnog štaba Veleža i da napušta mostarski klub, ali čini se da u klubu ne žele da Dudić napušta mjesto trenera.

Naime, kako nezvanično saznajemo čelnici Veleža odbili su Dudićevu oostavku jer žele da on i dalje ostane trener Rođenih.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, Velež se nakon 15 odigranih mečeva nalazi na tek desetoj poziciji sa 13 bodova. Ostvarili su po četiri pobjede i remija, te imaju čak sedam poraza.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SonPen1946
Kakva komedija od kluba.
9 29
Realist
Nema se para za drugog
5 23

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi