Emotivni Vahid Halilhodžić nam se javio iz Maroka, šalje poruku Rođenima

Za njega je ovo posebno

Emotivni Vahid Halilhodžić nam se javio iz Maroka, šalje poruku Rođenima · Ekskluzivno

E. Škorić

Nogometaši Veleža osvojili su prvi trofej nakon 36 godina.

Mostarski Rođeni su večeras u Zenici na prepunom stadionu Bilino Polje ispisali historiju. Pobijedili su Sarajevo nakon boljeg izvođenja penala i napravili još jedan veliki podvig pod vodstvom fantastičnog trenera Feđe Dudića.

Danima će se u Mostaru slaviti, pjevat će se "Rođeni, Rođeni", ali legende ovog kluba posebno emotivno doživljavaju osvojeni trofej Kupa BiH. Nama je te emocije makar telefonom prenio legendarni Veležovac Vahid Halilhodžić, koji se trenutno nalazi u Maroku.

"Bravo Rođeni!", prvo je što je Vaha rekao nakon što smo ga dobili telefonski, a onda nastavlja:

"Ne mogu da vam opišem koliko sam sretan i ponosan, nema ljepšeg poklona za stogodišnjicu kluba. Vjerovao sam u ekipu, znao sam da mogu da osvoje Kup. Nisam mogao da gledam utakmicu, ali sam direktno sa stadiona porukama bio konstatno obavještavan o svim dešavanjima i na kraju mogu da kažem da je ovo fantastičan osjećaj. Velež i Mostar su to zaslužili".

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Na pitanje da li je vjerovao u osvajanje trofeja prije same utakmice, bh. stručnjak je kao iz topa ispalio: "Naravno! Ja uvijek vjerujem u Velež".

Za kraj je rekao da će krajem juna ili početkom jula doći u Mostar i da jedva čeka da lično čestita svima u FK Velež na velikom uspjehu.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zgembo.popuslic
Toliko voli Velez i sekira se da mu je mrsko bilo naci neki link na internetu i pogledati utakmicu
4 8
Lavillenie
Jeste mu javili da je @BH_PATRIOTA mirno napustio stadion prije nego su se njegovi medjusobno posibali, haha
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije