Valverdeova prva pojava u javnosti nakon nokauta govori sve šta o njemu misle navijači Reala

Duša mu je mirna

Valverdeova prva pojava u javnosti nakon nokauta govori sve šta o njemu misle navijači Reala

A. Čaušević

Fede Valverde je noćas mirno spavao ubijeđen da je napravio pravu stvar jer je pesnicom udario igrača Villarreala Alexa Baenu nakon njihovog duela igranog na stadionu Santiago Bernabeu.

U porodicu se ne dira. Poruka je koju je Valverde poslao Baenu, ali i svim onim koji mu budu vrijeđali najbliže i najmilinije članove.

Sjajni Urugvajac je prije nekoliko mjeseci prolazio kroz pravu životnu dramu jer je bilo upitno da li će se supruga igrača Reala Mina Bonino uspješno poroditi.

Na kraju je na svu sreću Valverdeovo dijete rođeno zdravo i život, uprkos određenim komplikacijama.

Baena je vrijeđao Valverdea riječim: "Plači sad kada znaš da ti se sin neće roditi", veznjak Kraljeva ga je dočekao na parkingu stadiona Santiago Bernabeu i nokautirao.

Valverde je danas bio u trening kampu gdje je obavio redovni trening, a reakcija navijača Reala sve govori šta misle o njemu.

Oglasi

Sa svojim skupocjenim džipom BMW Valverde se na kapijama zadržao nekoliko minuta kako bi napravio zajedničku fotografiju ili ostavio autogram.

S ciljem da odbrani porodicu jasno je da je Valverde značajno porastao u očima navijača Reala i mnogi ovog 24-godišnjaka vide kao budućeg kapitena Los Blancosa.

Da li će se Valverde suočiti sa snakcijama najviše zavisi od samog Buene, odnosno da li će fudbaler Villarreala prijaviti Valverdea policiji ili ne. 

Ukoliko se to desi veznjak Reala bi se mogao suočiti sa ozbiljnom suspenzijom i za njega bi čak sezona mogla biti završena.

Inače, sam Buena je negirao Valverdeove tvrdnje. Oglasio se putem Instagrama nakon što je Žuta podmornica iznenađujuće slavila na stadionu Santiago Bernabeu sa 2:3.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Sretan sam zbog impresivne pobjede na Santiago Bernabeu, ali i tužan zbog napada kojeg sam pretrpio nakon utakmice. Iznenađen sam zbog onog što se govori o meni. Apsolutna je laž da sam to rekao", poruka je igrača Villarreala.

Kamere su uspjele snimiti Buenu prilikom dolasaka u Villarreal i vidljiva je bila modrica ispod njegovog oka. Da li će tražiti osvetu saznat ćemo prilikom njihovog narednog susreta. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi