7

Komentari (7)

Mackintosh
Znam sta nisu dobili - ovakvu telecu glavu u tanjiru
velez mo
Fergusone svaka cast,vratili smo se na pobjednicki kolosjek,ono sto se kaze proigrali.Feđa,mali Dženan Puce je veliki talenat red je da se prikljuci prvom timu,dati mu 20-30 min u nekim utakmicama i za iducu sezonu imamo strasnog veznjaka zasticenog godista,ogromni potencijal
KuLWielki
hvala sto dajes feđi savjet za igrace posto nema ko u klubu da to prepozna, također feđa nije u stanju sam to viditi bez tvog inputa. otvori mu oci. hvala jos jednom.
user1600705501
Nece Puce jos za 2 do 3 godine , 16-17 mu je godina
velez mo
Djecak ja kad sam igrao lopte,ti si kopao po przini.Svaki savjet je dobronamjeran,a na Feđi je da odluci,to 16-17 godina je taman za veci nivo,mali je cudo e sad ako mu nasi nedaju priliku hoce sigurno ili Sarajevo ili Tuzla,svako dobro
user1600705501
Ok druze , shvatam zar ne treba da pređe sve kategorije pa tek onda do A tima
velez mo
Netreba druze zato sto se radi o velikom talentu,treba mu dati sansu,uz Radovca bi vec iduce sezone imali bi pravog igraca.Evo primjera susjeda Basic i Savic im prave prevagu i najzasluzniji su za njihove rezultate,na pocetku sam bio skeptican opet ti momci su vrlo mladi baceni u vatru, a pokazali su se kao pravi pogodak.Sigurno bez njih bi bili 30-40 posto slabiji.Drago mi je sto napokon iz svoje skole imamo kvalitetne igrace.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.