Dudić: Većina bi poklekla nakon gola u 98. minuti, ali mi smo vjerovali

Trener Veleža

Dudić: Većina bi poklekla nakon gola u 98. minuti, ali mi smo vjerovali

Edmir Škorić

Veličanstvena atinska noć je iza Mostaraca, koji se ovog petka bude s puno osmijeha na licu.

Zahvaljujući Feđi Dudiću i igračima, ali i naravno ljudima koji upravljaju Veležom, navijači Rođenih danas su najsretniji i najponosniji ljudi na planeti.

Njihovi ljubimci stigli su jutros u Mostar iz Grčke, a po dolasku na mostarski aerodrom Feđa Dudić je kazao:

"Hvala svima koji su nam vjerovali i hvala navijačima koji su nas dočekali. Dobili smo dosta poruka kada smo završili utakmicu. Mnogi nisu vjerovali, mi smo vjerovali. Većina bi poklekla nakon tog gola u 98. minuti, ali mi smo smogli snage da nastavimo. Momcima sam na jedanaestercima rekao "ovo je naše, ne možemo nam niko uzeti". Hvala dragom bogu nbagradio nas je, prošli smo dalje i mislim da smo zasluženo prošli. Ovo je veliko iskustvo za nas. Nismo ni sami svjesni šta smo napravili. Odmorit ćemo malo, ali nema puno vremena, već u ponedjeljak igramo novu utakmicu", rekao je Dudić.

Izjavu je na aerodromu dao i sjajni veznjak Veleža Samir Radovac.

"Ovo sve je naporan trud i rad. Feđa Dudić je od nas napravio od nas ovo što danas radimo. Nadam se da na ovom nećemo stati. Imamo još jednu tešku prepreku, ali ne težu od AEK-a. Idemo sada odmoriti. I u premijerligaškoj utakmici protiv Rudara idemo na pobjedu"..

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Hoće li biti šišanja?

"Pa, teško. Neko je za, neko protiv toga, ali vidjet ćemo", dodao je veznjak Mostaraca.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
Ma nema veze.Bitno je da vi šišate sve po EVROPI.Pa ja.???
8 0
user1583752673
Nas je Duda Alex Ferguson, Alex Ferguson, Alex Ferguson!
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi