Feđa Dudić najavio derbi protiv Borca: Jedva čekam da počne!

Prva zvanična utakmica za Bordo tim u sezoni

Feđa Dudić najavio derbi protiv Borca: Jedva čekam da počne!

Edmir Škorić

Sarajevo će u nedjelju biti gost ekipi Borca u derbiju drugog kola Premijer lige, a meč će se odigrati u Bosanskom Novom jer se na terenu banjalučkog stadiona i dalje odvijaju radovi.

Borac je loše otvorio sezonu, ispao šokantno iz Evrope od ekipe s Farskih otoka, pa prosuo dva gola prednosti u prvom kolu lige protiv Sloge iz Doboja u Modriči, kada je bilo 2:2.

Feđa Dudić, trener Sarajeva, dao je izjavu pred ovaj meč i kazao da respektuje Borac, ali da želi da njegov tim igra fudbal i da klub prezentuje na najbolji način.

"Prošli smo pripremni period, malo duže od očekivanog. Radili smo sedmicu duže. Radujem se ovoj utakmici. Jedva čekam da počne. Sarajevo je promijenilo način razmišljanja, vidjelo se kroz prijateljske utakmice na koji način želimo da igramo i sigurno da od toga nećemo odustajat bez obzira ko se nalazio na drugoj strani", rekao je Dudić, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Utakmica će biti zahtjevna, biće i teški vremenski uslovi, ali na to ne možemo utjecati .Zahtijevat ću od igrača da igramo fudbal i da prezentujemo Sarajevo na najbolji način. Borcu respekt, bez obzira na ovo loše otvaranje sezone".

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FahroKonjHodzic
izdajica veleza obicna vreca gofana
5 15
Chesa
Feđa uporno radi i to daje rezultat. Sretno udalje i nastavi sa tom energijom koju imaš.
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti