Dudić: Nismo bili bezobrazni, ovo je poklon navijačima

Press konferencija nakon duela protiv Širokog

Dudić: Nismo bili bezobrazni, ovo je poklon navijačima

Haris Zilić

Nakon duela Veleža i Širokog u kojem su domaćini slavili sa 1:0 održana je press konferencija.

Na press konferenciji trener domaćih Feđa Dudić imao je duže izlaganje u kojem je naglasio koliko je važan povratak publike i pohvalio je svoje momke.

"Crveni karton nas je probudio. Imali smo jalovi posjed prvo poluvrijeme. Nismo navikli da nabijamo, nemamo igrače koij će skakati, Široki se bolje snašao, Musa je kupio te lopte. Crveni karton preokrene sve", rekao je Dudić, zatim nastavio:

"Ponosan sam na igrače i na ovaj klub. Povratak publike je bitan kada se sve lomi, dali su nam dodatnu snagu. Imali smo mi neke situacije Brandao, Haskić. Mislim da smo defanzivno dobro odgovorili, momci su se pokidali. Bili smo i primorani da malo zadržavamoi, nismo bili bezborazni. Ovo je najbolji poklon navijačima za rođendan. Čestitam Bajriću na sjajnoj utakmici i onda mu dajemo lošu sliku on tek ulazi u svijet fudbala. Juri čestitam na iskrenosti i želim mu veliku trenersku karijeru. Tako se kolege poštuju."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Šta je još Dudić rekao pogledajte u video prilogu sa press konferencije:

Top Komentari

Zaccheroni
Cestitke obojici na cestitosti i iskrenosti. Ovo bi trebao biti model kojim bi ozdravilo drustvo i FS BiH
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi