Ivanković: Sudija se pogubio nakon crvenog kartona

Dudić: Ovo su moje kamikaze

Ivanković: Sudija se pogubio nakon crvenog kartona

H. Zilić

Velež je u hercegovaćkom derbiju u okviru 24. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine savladao Široki Brijeg sa 1:0.

Junak mostarskog tima bio je Brandao koji postigao gol u 77. minuti.

Nakon susreta komentar su dali treneri oba tima.

"Imali smo sve u svojim rukama, tri šanse, trebali smo demolirati Velež. Bila je korektna utakmica do crvnog kartona. Moji igrači su bili svjesni da crveni karton nije bio nisu znali okrenut utakmicu. Velež je dobio energiju, publiku, uspjeli su okrenuli meč na svoju stranu. Mi smo misli da će se samo sve završiti. Sudija se nakon svega pogubio i pokvario odličnu utakmicu", rekao je Ivanković nakon susreta, dok je Dudić dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Fenomenalna utakmica. Crveni karton nam je dao vjetar u leđa. onda smo nagrađeni. Napadali smo kod 0:0, naravno organizovano smo se i branili. Čestitam momcima, ovo su moji heroji, moje kamikaze. Malo smo se više potrošili, ali ova pobjeda daje moral. Navijačima čestitam rođendan, ostavili su momci srce na terenu. Nedostajali su navijači kada se lomila utakmica. Očekujem u srijedu pun stadion."

Top Komentari

user1618812033
Jure Ivankoviću svaka vam čast, sretno u nastavku prvenstva, zaslužili ste je...Čestitke mom Veležu na pobjedi, idemo jako u 1/2 finale kupa i da se napuni stadion.
10 0
SonPen1946
Nas je duda aleks fergusooon
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi