Dudić: Čestitam sudiji Bilbiji, ovo je put kako treba da idemo dalje

Trener Veleža nakon remija

Dudić: Čestitam sudiji Bilbiji, ovo je put kako treba da idemo dalje

Admin Čaušević

Velež je na gostovanju kod Radnika osvojio bod. U Bijeljini je završeno 1:1. 

Rođeni su gubili poslije prvog poluvremena, izjednačili su u nastavku preko Zajmovića, a opet su meč završili s igračem manje zbog isključenja golmana Bogdanovića.

"Mogli smo u drugom poluvremenu i pobijediti, ali ne bi bilo zasluženo. Radnik je bio odličan u prvom dijelu, ušao je onako kako treba, a kako smo mi igrali – vidjeli ste sve po tome koliko sam izmjena napravio na poluvremenu. Kreneš na put s mislima da malo spasiš ekipu i poštediš je jer igramo četiri utakmice u deset dana, drugi momci dobiju šansu, a oni samo potroše 45 minuta da se poslije moramo vaditi. Na kraju se desila situacija s golmanom, dobro je što nismo izgubili...", rekao je Feđa Dudić poslije utakmice.

Dudić je čestitao i sudiji Bilbiji zbog odličnog suđenja s porukom da je njegovo dijeljenje pravde putokaz za napredak Premijer lige.

"Čestitam Radniku na dobroj igri, čestitam sudiji Luki Bilbiji, danas je svaku odluku donio ispravno, ovo je put kako treba da idemo dalje, a ne da gledamo svake srijede ko nam sudi", kazao je trener Rođenih.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Velež u četvrtak igra revanš meč trećeg pretkola Konferencijske lige protiv Elfsborga, a u narednom kolu će biti domaćin Slobodi.

S druge strane ekipu Radnika čeka novi težak zadatak jer će gostovati Sarajevu.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Matic
Tovari sa velez planine samo u sudije vjeruju. vjestacka SDA tvorevina!
6 28
Rajvosa2019
Posteno , u cetvrtak najbolji sastav od prve minute i ako treba pohrvati se na terenu - samo da prodjete dalje protiv Elfsborga
15 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi