23

Komentari (23)

TesanjskiBrnjo
Peđa vracaj frizuru izgidoste moj Peđoni ako tako nastavis kiksat eto te na Luke za sezonu-dvije, kao strateg pomocnik Sir Zaimovicu.
AcMilan_rosoneriBosna
Velež će prošetati ligom samo da prođu u grupu ove konferencijske lige il kako već aBd
Tako.maki
Cestitke Velezu
Turgut2
Ne svidjam mi se ovo nema se igraca niti snage za popisanu domaci ligu drugi put se prosipaju bodovi
dam
Liga tek pocela, misli okrenute prema revanšu sa Elfsborg. Glave gore, ide cetvrtak.. sretno Rodjeni
VELEZ
Ma kakva bolan liga....meni je draze igrat protiv feyenoorda nego rudara i radnika...samo da ostanemo u ligu ove godine, a da sto dalje izguramo evropu ja zadovoljan. Pa onda za 100 godisnjicu veleza napadamo titulu.
Matic
Tovari sa velez planine samo u sudije vjeruju. vjestacka SDA tvorevina!
dzuis
Baš si dosadan
block123
Da ti znas sta pises pa hajde , navedi kakve veze sda sa Velezom , iste veze kao i sa leotarom , druga stvar sto svi u BiH podrzavaju Velez osim jednog jedinog izroda nekog skutora iz medjugorja matica
Realist
@Matic nisam gledo utakmicu, sta su sad uradili vrapcicani
Matic
Osim sumnjivog gola sudija ih je konstantno gurao i nije ni pokusavao da sakrije pristranost. Na kraju jos golman nesportski izlazi sa gola i sprijecava cist gol i kao slag na tortu sudija ne svira penal Radniku. A vrabcicki tovari cijelo vrijeme trce za sudijom i njacu mu nesto svojim nerazumljivim jezikom.
Matic
Taj takozvani velez je produkt sda koji nema nikakve veze sa fudbalom niti sportom uopsteno. Izmisljen je u najzaostalijem dijelu BiH i Balkana samo da bi koristio za sirenje netrpeljivosti i mrznje. I naravno megarad bez mozga sluze za glasove na izborima.
user1571956549
Joj Maticu jesi ti zadojen mrznjom hahahahaha da ti ovi Rodjeni sta ne ****se pa si ovako kivan ahahahahahaaa
Kapak
Nabijem ti sestru na gljivasa ustasko smece
dinass
UZP ovac usuti i moli boga da se ne srusi onaj stadion koji ste ukrali od Veleza a nesposobni ste da ga odrzavate.Sve sto si napisao za Velez vazi ustvari za svinjski koji finansira donedavni vodja navijaca Veleza koji je 92 svatio kako je nacionalizam unosan biznis pa cak se i tok rijeke moze mijenjati kako ti se cefne dok HDZ zadojeni glasaci kmece zbog Komsica a firme im se gase zbog kriminala Kradezea za koji slijepo glasaju pa cak i poslije smrti.
Zulfikar
Nemoj tako mali jer stara ti opasno gotivi tovare, vazda govori da se najbolje opusti uz dobrog tovara.
block123
Bravo majstore , u cetvrtak po europu
DjevicaMarija
Ima rupa u Veleza i u prvih 11 a ne na klupi. U Evropi Velez igra fanaticno, hrabro i bez oklijevanja sto donosi rezultat. Čim se počne sa kalkulacijama i izmjenama tima nema bodova. Ipak jedno je sigurno Velez igra bolje na strani nego kod kuće. I Grbavica je na strani te nije Sarajevo kod kuće.
Rajvosa2019
Posteno , u cetvrtak najbolji sastav od prve minute i ako treba pohrvati se na terenu - samo da prodjete dalje protiv Elfsborga
starmac
Traži Duda novi 5 igrača.Ovo na klupi je katastrofa.Neznaju ljudi iskoristit šansu kad im daš.
velez mo
Zeljkovic se razguli nemoze momak vise,Isica cuva,Zvonic nakon prosle polusezone,kriminalan,Radovac ja neznam sta je sa njim.Treba nam pozadi 2-3 provjerena igraca,naprijed je sve dobro i ova realizacija ce se srediti samo pozadi skripmo pravo,pustite Santosa imamo mi naprjed sve,pozadi dovodite pod hitno
velez mo
Umjesto Radovca,Radovic brzina greska
bk123
velez mo o ovome sam ja neki dan pisao, naše ekipe se teško prešaltavaju s Europe na domaće prvenstvo. Velež odlično gura u Europi al kući u prvenstvu škripi. E sad tu ima milion razloga, umor nedovoljna kvaliteta s klupe psiha jer nije lako s glamura Europe na naše oranice ima još dosta toga mogo bi nabrajati al uglavnom sve naše ekipe dok igraju Europu u prvenstvu jako škrope.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.