8

Komentari (8)

StarMoVe
Idemo dalje momci.. Samo igrajte..!!
Alex10
Nas je duda Alexs Ferguson.. Dobili smo ih u prvenstvu i danas smo bolji bili nismo imali srece, idemo dalje. MUSVDG
Objektivnost
Opet puno zujiš a nigdje meda.Limitiran si trener,priznaj.
1601834469
Gigovic je kriv...
Matic
HAHAHAHAHA Opet mu drugi krivi. Krme SDAovsko vrapcicko
vence
Gdje je bilo koga okrivio? Sportski cestitao, nije napacen ko ti..da na svaki post o Velezu pjenis..idi, prati svog Zelju i brkicu i uzivaj. Da je Velez politicki klub nit bo ispao kad u drugu ligu, niti bi imao problema..prati Zrinjski i slicne..i bas ima problem sto se nije priklonio nikome..ostali samo svoji..svojim Rodjenim
Princ
Tebe je neko iz Veleza dobro zaj*ebo, hahaha.. Svaka cast. Imas pravo da si nervozan. Nego idi trazi pravdu pravnim putem, ne laprdaj iza tasture bezveze. I to jos anonimno.
starmac
Nema veze Duda.Bili smo bolji ali nepije nam vode.Idemo dalje.Prvenstvu se okrenuti i boriti do zadnjeg kola za EVROPU.Pripremi igrače za Krupu jer nam je to odskočna daska koju moramo dobiti da bi ostali u vrhu.Sportski je i izgubiti ali sa zalaganjem.Nije naš dan bio.NAPRIJED ROĐENI.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.