12

Komentari (12)

user1644415954
Taceoni
Bsku dovesti????
Zaccheroni
Forza Velez,sto put jaci,sto put bolji-pjevat cemo šampioni
Cocca87
ide husref u velez....
Mostarac94
Mi ga bar ne bi pljuvali i psovali
velez mo
Duda ispo si pakaš,ali hvala ti majstore za sve one ljepe trenutke sto si nam priredio,ja mislim ovu sezonu sa 5-6 pojacnja da bi bili u borbi za titulu,jbg morao si nekad i otici.Sve najbolje majstore
user1618812033
Svako spominje Feđu ode ovo,ono,a niko Kodru i Trovca koji idu za njima a "djeca su Mostara".
Mostarac94
Nek ide ko god hoce, doce i bolji. Sto RAja kaze Velež je njih stvorio nisu oni Veleža
Velezmostar32
@1618812033 e jesu mi kodro i trnovac bitni likovi u pm
Amcho1
Ljudi imaju odličnu saradnju sa Dudicem, 99% afirmisanih trenera dovode svoje ljude sa sobom, tako da ce sa novim trenerom doci i njegov stručni štab, a pitanje je u kakvom statusu bi ova dvojica završila da su ostali. Treba malo razmišljati glavom, Svi mi volimo ali ne živimo od have nego para.
Defensor81
A baš tako care, Feđa izdajica jer je iz Sarajeva a naši mostarci nisu.. E sad kad ih Sarajlije za par mjeseci nabiju nogom..
Gr0hot
@Defensor81 jedca cekam krastavce da vidim kada ih se zatjera
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.