Je li sudbina Predragovića da i dalje igra na Tušnju?

Vrlo dobri veznjak

Je li sudbina Predragovića da i dalje igra na Tušnju?

A. Čaušević

Sloboda u narednim sedmicama mora riješiti pitanje šefa stručnog štaba te se pobrinuti za status pojedinih igrača. 

Mladen Žižović je stigao proljetos te se pobrinuo da Sloboda ostane u Premijer ligi, a u narednim danima bi trebalo biti poznato hoće li i on ostati na klupi Crveno-crnih.

Ugovor sa tuzlanskim klubom krajem mjeseca ističe i vrlo dobrom veznjaku Fedoru Predragoviću koji je u minuloj sezoni bio jedan od nositelja igre.

SportSport.ba nezvanično saznaje da će u narednim danima Predragović sjesti za stol sa čelnim ljudima Slobode i pokušati pronaći zajednički jezik.

Ovaj 26-godišnjak je u sada već prošloj sezoni nastupio na 29 ligaških mečeva te je imao učinak od dva gola i tri asistencije.Bio je strijelac u pobjedi nad Mladosti kada je praktično i osiguran opstanak.

Osim s Predragovićem u narednom periodu će biti razgovora i sa iskusnim štoperom Emirom Jusićem koji je bio vođa odbrane Crveno-crnih.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Slobodu su već napustila dvojica golmana. Luka Kukić će karijeru nastaviti u Zrinjskom, dok sjajnog Adnana Golubovića čeka inostrani angažman.

Top Komentari

2323
Pa.gdje ce taj..dva gol ..3 asistencije..na 29.utalmica .ko ce njega sa tom statistikom uzeti...?
1 4
2323
Pa decko nema kapacitet za neki drugi klub..moze u raspaloj Slobodi..ako je vec slobodan igrac zasto vec nije potpisao za Sarajevo Zrinjski ..nece ga niko.ne lupetajte ..
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi