Fejzić: Bilo nam je teško, razočarani smo napustili Tušanj

Golman Metalleghea za SportSport.ba

Fejzić: Bilo nam je teško, razočarani smo napustili Tušanj

S. Mlaćo

Nogometaši Metalleghea u subotu su protiv Slobode bili na korak do osvajanja jednog boda, ali su Tuzlaci pogotkom Ismara Tandira iz penala slavili pobjedu (2:1)

Nogometaši Metalleghea razočarani su napustili teren Tušnja, svjesni da su u svojim rukama već imali veoma vrijedan bod u borbi za opstanak. Ipak, morali su sportski pružiti ruku kolegama iz Slobode.

"Nije nam bilo nimalo lako nakon posljednjeg sudijskog zvižduka. Razočarani smo napustili stadion i teško nam je bilo svima. Spuštene glave kod sviju, tako je kad primite gol u zadnjoj minuti", ističe za SportSport.ba kapiten Metalleghea Nevres Fejzić.

Ipak, sjajni čuvar mreže tima iz Jajca svjestan da on i njegovi saigrači nemaju vremena za tugovanje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Atmosfera u ekipi je sjajna. Znamo da nas očekuje borba za opstanak i svaki bod nam znači. Nemamo vremena da tugujemo, moramo se pripremiti za slijedeću utakmicu i ostati neporaženi", jasan je bio Fejzić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti