Fejzić se priključio treninzima Željezničara

Zamjena za Kjosevskog

Fejzić se priključio treninzima Željezničara

FK Željezničar je riješio pitanje golmana za narednu sezonu.

Plavi nisu postigli dogovor sa Vedranom Kjosevskim oko produženja saradnje i posljednjih dana intenzivno su tragali za novim golmanom, a to će, kako stvari stoje, biti 34-godišnji Irfan Fejzić.

Nakon što je ovaj iskusni golman s tribina posmatrao prijateljski duel Željezničara i Veleža, sada se priključio i treninzima Plavih i na taj način potvrdio glasine oko dolaska na Grbavicu.

Fejziću će ovo ujedno biti drugi mandat u sarajevskom klubu nakon što je prethodno boje Željezničara branio od januara 2016. do jula 2019. godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Posljednji angažman Fejzić je imao u Slobodi, a kroz svoju karijeru ranije je još imao priliku nastupati za Olimpik, Rudar Kakanj, Zvijezdu, Goražde, Sarajevo te azerbejdžanski Mughan.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Denchi
Bilo kuda pitar svuda!!! Fejzic, Krsic, Stana, Mesa
3 9
Lafac
Pitari su bolesni kompleksaši ,nemojte im zamjeriti!!! Više mrze Želju nego što vole Sarajevo,to je kompleks koji je nabijen u njihovom djetinjstvu!
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi